fbpx

Rólunk írták

Egyedi hangulatú privát apartman, ahol a feltöltődés garantált

Az apartman orientális hangulata, gyönyörű színvilága, rendkívül igényes berendezése már a belépést követően magával ragadott bennünket. Nagyon tisztának, tágasnak és jól felszereltnek találtuk. A zárt kiskert lehetőséget adott a napozásra, pihenésre, jóízű falatozásokra, gyertyafényes beszélgetésekre. A szállásadó nagyon figyelmes, ajándékba kaptunk egy üveg rozét is. A reggeli finom és bőséges volt, a gluténmentes étkezést a szállásadó jelezte az étterem felé, a pincérek pedig készségesen teljesítették a kérésünket.

Mészáros

Nyugalom szigete

Egyszerre kreativ es izleses bajjal keszitett kis feszek. Felsorolni keptelenseg a rengeteg apro kis reszlet, ami megkapo a helyben. A bor isteni volt. Christinanal a reggeli boseges es finom.

Rita

Nagyszerű

Nagyon központi helyen található. Szuper könnyű kommunikáció. Nagyon szép létesítmény. Tiszta. Minden tökéletes.

Markus

Nagyszerű

Különleges az apartman keleti stílusa, az elhelyezkedése.
Szentendre karaktere.

Andre

Szilveszter Szentendrén

Az enteriőr maximálisan megnyugtató volt. Az bekészített kávé, tea és a különleges ajándék. A reggeli bőséges és finom volt. Elhelyezkedés a városközpontba. Minden elérhető pár percen belül. A Dunapart is.

József

Tökéletes, izgalmas, romantikus, mesebeli.

Szentendre varázslatos hangulata magával ragadja az ide látogatót. A szállás elhelyezkedése, kényelme, csodálatos belső világa, tökéletes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget minden vendégének.

Mónika

minden dimenzióban tökéletes

rendkívüli hangulat, tökéletes helyen

Andreas